• Lorem ipsum

Wees je beste zelf met Crown Blue

Bij Crown Blue vind je een ruim aanbod in cosmetische drogisterij producten voor haar en huid. Heb jij last van een gevoelige huid of, droog haar of heb jij behoefte aan een verzorgingsmoment voor jezelf? Bij Crown Blue ben je dan altijd op de juiste plek met verzorgingsproducten voor elke situatie. Wanneer plan jij een momentje voor jezelf? 

Ontdek al onze haarverzorgingsproducten 

Natuurlijke shampoos zijn steeds meer in opkomst. Ook in het assortiment van Crown Blue vind je de beste natuurlijke haarverzorging vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Zo krijg jij de beste voeding voor je haar, blijft het gezond en is het ook nog eens beter voor het milieu. Ook jouw haar verdient dat beetje extra verzorging met de haarverzorgingsproducten van Crown Blue.  

Huidverzorging voor een zijdezachte huid 

Veel mensen met een gevoelige huid hebben last van huidproblemen. Deze kunnen veroorzaakt worden door factoren als stress, slecht eten of door gebruik van huidverzorging die een nadelige werking heeft op de huid. De natuurlijke huidverzorging van Makari laten deze huidproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen en zorgen voor een zijdezachte huid.  

Crown Blue biedt huidverzorging voor mannen en vrouwen aan, maar ook voor kinderen en baby's vind jij de geschikte huidproducten. Zo is er voor ieder huidtype een geschikte verzorging voor een stralende huid. 

Verfris jouw huis met de lekkerste schoonmaakartikelen 

Er gaat niets boven wakker worden in een opgeruimd en schoon huis. Zeker wanneer je een drukke dag voor de boeg hebt. Om jouw huis altijd spik en span te houden heeft Crown Blue verschillende schoonmaakartikelen in het assortiment opgenomen. Desinfecteer alles gemakkelijk met de desinfectie gel van Dettol en voorkom dat ziektekiemen jouw schone huis binnenkomen. Steek daarna wat wierook op voor een heerlijke geur in huis en ontdek de rest van het assortiment aan huishoudproducten van Crown Blue.  

Zeg vaarwel tegen ingegroeide haartjes met onze scheercrème 

Ingegroeide haartjes ontstaan wanneer iemand zich alleen met water scheert. Deze haartjes gaan ontsteken, waardoor ze rood en pijnlijk worden. Iets dat er niet heel fijn uitziet, maar ook niet fijn voelt. Om dit te voorkomen is het gebruik van scheercrème een echte must. In het assortiment van Crown Blue vind je scheercrème en scheerschuim voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast verkopen wij zelfs geurende baardverzorgingsproducten, omdat jouw baard zo nu en dan ook wel wat verzorging en styling kan gebruiken.  

Crown Blue laat je goed voor de dag komen  

Een moment voor jezelf nemen is belangrijk voor je persoonlijke verzorging. Je zit gelijk een stuk lekkerder in je vel. Crown Blue geeft jou met een ruim assortiment aan cosmetische producten van merken als Shea moisture, Makari, Olaplex en nog veel meer de mogelijkheid om jouw beste zelf te zijn. Binnen 2 dagen heb je jouw producten al in huis, geniet je van de scherpste prijzen en is het tijd om te stralen!